Een kort berichtje uit Kathmandu - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Rogier en Esther - WaarBenJij.nu Een kort berichtje uit Kathmandu - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Rogier en Esther - WaarBenJij.nu

Een kort berichtje uit Kathmandu

Door: Rogier en Esther

Blijf op de hoogte en volg Rogier en Esther

11 November 2010 | Nepal, Kathmandu

Hallo,

Hier zijn we alweer. Gisteren lukte het in Bhaktapur niet om foto's te uploaden bij ons vorige bericht, dus hebben we dat alsnog in ons hotel in Kathmandu gedaan.

We zijn inmiddels vanuit Bhaktapur teruggebracht naar Kathmandu en we hebben vanmiddag de apentempel Swayambunath bezocht. Hierbij nog twee foto's.

Groetjes van Rogier en Esther

• 11 November 2010 - 19:45

Ernie:

Superlief die apies...!
    Heb alle foto's eens rustig bekeken, supercool!!!!!!!
    Geniet nog even he!
    Veel liefs
    Ikke

• 11 November 2010 - 20:06

Sander:

Neem die linker maar mee naar huis.

• 12 November 2010 - 15:21

Oma.:

wat een schattige aapjes,maar ik sta boven aan de lijst voor mijn aapje, maar ik zal hem of haar wel een keertje met Sander delen,maar het zijn schattige beestjes, wat beleven jullie veel,jullie hebben vast niets meer te wensen, op reisgebied natuurlijk.
    Veel liefs, geniet maar verder,tot de volgende keer.

• 12 November 2010 - 16:35

Ilse En Bennie:

Tja, nu wordt het toch echt te mooi, wat een prachtige foto's van die groene vallei, en ik wist niet dat olifanten het op die manier deden......Die aapjes zijn ook schattig. Jullie verhalen zijn bijna zo mooi als een boek, wat kunnen jullie schrijven, echt beautiful!
    We lezen alles met plezier, van al die familieleden in verre landen......!
    Liefs van Ilse en Bennie.

• 12 November 2010 - 22:20

Marry Booden:

Ik kan me voorstellen dat jullie niet uitgekeken raken. Wat een prachtige foto's. Is de temperatuur nu beter geworden of slapen jullie nog steeds met lagen kleding over elkaar aan????

• 13 November 2010 - 16:12

Carola:

Hoi Rogier en Esther,

Complimenten voor jullie site! En heel veel zo herkenbaar :-) Jullie verslag is veel mooier dan de mijne, dus ik denk dat ik jullie verslag ook ietsje aanpas aan mijn verhaal :-) Nog fijne dagen die jullie nog te gaan hebben!! Ben wel een beetje jaloers, want hier is het weer een heel stuk minder.

Tot gauw,
    Carola

• 14 November 2010 - 10:38

Oma Stout:

wat een aparte dingen zien jullie elke dag. opa heeft nog wat geschreven maar dat is niet goed gegaan,geen geduld weet je.we genieten erg van jullie mooie verhalen .TOP.liefs van opa en oma.